image029
De It Works Body Wrap (Ultimate Body Applicator) is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. De Body Wrap verstrakt en verstevigt de huid, reduceert de aanwezigheid van cellulite en verbetert de teint en structuur van de huid.

 

  • -Verstrakt en verstevigt de huid 
  • -Minimaliseert de aanwezigheid van celluliteaf body wrap2
  • -Verbetert de teint en structuur van de huid
  • -Geen rotzooi en makkelijk in gebruik
  • -Resultaten al vanaf 45 minuten
  • -Progressieve resultaten voor 72 uur
  • -Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

 

Met behulp van 100% natuurlijke ingrediënten wordt je lichaam gereinigd van gifstoffen die zich hebben opgehoopt in je vetcellen. Het breekt de vetcellen op in kleine vetmoleculen zodat deze kunnen worden opgenomen in de dagelijkse energiebehoefte als brandstof. 

Met de meeste body wraps verlies je slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat je veel water drinkt. Door het veelvuldig drinken van water zorg je voor een goede circulatie van actieve ingrediënten die deze vetmoleculen helpen afbreken. De Body Wrap verbeterd tevens de microcirculatie op de plek waar deze wordt aangebracht, dit resulteert in een strakkere, stevigere en jeugdigere huid! Cellulite en striae worden hierdoor verminderd. 

Sommige van de ingrediënten geven je al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende de 72 uur na gebruik.

Voor het beste resultaat raden we je een Body Wraps kuur aan, deze bestaat uit 4 Body Wraps die je met tussenpozen van 72 uur dient te gebruiken. Tijdens de tussenpozen kun je de Defining Gel gebruiken om een nog beter resultaat te boeken. 


De Body Wrap kan toegepast worden op onder andere je buik, rug, armen, benen, hals, borst en decolleté. Voor het gezicht is er een speciale Facial Wrap beschikbaar. 

hierbestellen

facialwrap